Om oss

Hei, og takk for at du kikker innom vår hjemmeside 🙂 I september 2020 fikk vi endelig godkjenning på vår søknad på ShowDance som kennelnavn .Vi har hatt storpudler som familiehund siden år 2000, og har pr i dag 4 storpudler og 1 mellompuddel. Vårt avlsarbeid følger  Norsk Puddelklubbs avlskrav, og vi har stort fokus på god helse, både fysisk og mental, samt eksteriør. 

Ally2
iNDY
Sansa Bondhus
Vanessa 1

Jeg, Gro Anita, og min mann Daniel, bor på Skoppum i Horten kommune, i Vestfold fylke, hvor våre firbeinte har en stor og inngjerdet hage med variert terreng å løpe i, og vi har i tillegg kort gange til flotte og vakre naturområder. 

I 2019 startet lysten til å dra på hundeutstillinger, og selv om covid-19 satte en stopper for mange utstillinger i lange perioder, har vi rukket å delta på en god del. Etter mange år med vanlig hverdagsklipp så vi oss nødt til å lære oss å klippe til utstilling. Etter en mindre vellykket klipp til utstilling, begynte jeg å lete etter kurs om utstillingsklipp. Å bruke saks har aldri vært helt min greie. Daniel, som syns det er gøy å bruke saks, ble sendt avgårde på diverse klippekurs holdt av Maud Nilsson og Rune Halseth. Jeg børster, bader, klipper klør osv og Daniel klipper. Fin arbeidsfordeling på 4 pudler i full utstillingspels 🙂 

Sansabadekar
Daniel og Sansa
Daniel og Alyy

Vårt første store høydepunkt i forhold til utstilling var lørdag 14.august 2021 på Norsk Chow Chow sin utstilling på Sanda i Bø. Der ble Ally BIR, i tillegg til at hun ble BIG3. Et annet høydepunkt var da Sansa ble BIR i juli 22 i Tresfjord. Gruppefinalene droppet vi pga øsende regn. Vi har hatt mange fine resultater i ringen med alle våre firbeinte, og Vanessa mellompuddel er nå blitt junior og fikk Excellent med CK på sin aller første utstilling som junior, og har hittil på 5 utstillinger 5 Excellent, 3 CK og 2 CERT. 

AllyBIR
sansatresfjord
Vanessabig4

I tillegg til utstillinger, drar vi gjerne på turer med bobilen, og pudlene har blant annet besøkt Lofoten, Steigen, Innhavet, Fauske, Loen, Olden, Hardangervidda, Torghatten, Rondane, Gaustadtoppen,  Dovrefjell, Trondheim,  Ålesund, Odda og Bondhusvatnet. 

Gaustadtoppen
Innhavet 2
Saltfjellet
Loen
Danielogjentene
Sporevann
Sansa Setesdal
Oddafossen
Lothepus og pudlene
Indysommer22
Sansa løvøya